Restaurant Frame

Restaurant Frame Ushqime të shijshme të gatura me mjeshtri, staf me përvojë pune mbi 20 vite, në vende të ndryshme të Europës, ndërsa në Prishtinë afer 10 viteve prezent.
Mund të ushqeheni nga një meny tradicionale dhe ajo moderne, mbi 50% e produkteve që përdoren janë të freskëta gjatë sezonës së verës.

"Pashko Vasa” Nr.6 Pejton,

Prishtinë

044733111

restframe@hotmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë