Restaurant Natyra

Restaurant Natyra Ambient i këndshëm dhe relaksues për të gjitha moshat, ku mund të shijoni ushqime të shijshme, të freskoheni në pishinë apo edhe të kaloni çaste të paharrueshme, me rastin e dasmave tuaja si dhe ahengjeve të ndryshme familjare...

Magistralja Doganaj - Brezovicë

Kaçanik

044130391, 049702710

natyrashpk17@hotmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë