Restaurant Nuar

Ambient i këndshëm dhe relaksues për të gjitha moshat, ku mund të shijoni ushqime të shijshme. Restaurant dhe pizzeria Nuar. Ju mirëpresim.

Rr. "Dardania"

Fushë Kosovë

+38343721501

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë