Restaurant Parku

Restaurant Parku, me traditë të gjatë në përgatitjen e ushqimeve tradicionale, posqarisht në  përgatitjen e mishit të qingjit si askund tjetër. Të veçantë e bënë hapësira unike, rrethuar me ambient të qetë, të pastër dhe  natyrë përfekte. 

Parku Event, sallë dasmash  me ambient përrallor, që festat tuaja të mbesin të pa harruara.Magjistralja Ferizaj-Shkup

Ferizaj

+38344592579

restaurantparku5@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë