Astral Construction

Kompleksi Elena është kompleks banesor i cili përbëhet nga 167 banesa me 18 lloje të ndryshme të banesave me planimetri të ndryshme të cilat janë dizajnuar për të ofruar zgjidhje për çdo familje.Kompleksi Elena gjithashtu përbëhet nga 25 lokale afariste të cilat ofrojnë hapësira dhe plane shumë të përshtatshme për çdo biznes.

Rr. Gani Butka(Shkupi)

Prishtinë

+38343803333

+38343923333

shitja@astral-ks.com

info@astral-ks.com

https://astral-ks.com/
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë

Të gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

10
ditë