Arbri Construction

Ndërmarrja ndërtimore “Arbri Construction” merret me konstruktimin e objekteve të larta dhe të ulëta. Ofrojmë banesa të cilësi të lartë.

Rruga e UÇK-së

Gjakovë

+38344394304; +38349394304; +38344800543

arbri.construction@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë