Rinia Construction

Rinia Construction sh.p.k merret kryesisht me projektim, ndërtim të lartë dhe të ulët. “Rinia Construction” ofron llojet e banesave prej 59,66 metra katror deri në penthouse prej 105 metra katror duke ofruar gjithçka që ju nevojitet për një jetë të qetë dhe bash si në përralla. Duke u kujdesur per nje arkitekture unike e kombinuar me fasade gjysem strukturale dhe me tulla gjermane te llojit klinker, me moton “Kualiteti fillon aty ku zhvillimi nuk përfundon kurrë”, Rinia Construction nuk ndalë ofertat më të mira për qytetarët e Republikës të Kosovës, madje dhe më gjerë, duke ofruar edhe parkingun nëntokësor me dy nivele.

Rr.Muharrem Fezaj Mati 1

Prishtinë

044326079

nn-rinia@hotmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë