Dafi beton

Dafi Beton sh.p.k. kompania e cila  merret me prodhimin,transportin dhe pompimin e betonit të gatshëm të klasave: C20/25, C25/30, C30/37, C35/45, C40/50, C45/55, C50/60, C55/65, Beton Special,etj

Rr. 11 Qershori,  Çellapek, Lipjan

Prishtinë

+38345944466

+38345944466

+38348424299

dafibeton01@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në: