Euro Abi

Euro ABI bën ndërtimin e komplekseve banesore me punë profesionale, përkushtim maksimal dhe në afate kohore.

Si rezultat i këtyre veçorive Euro ABI garanton kualitet dhe siguri.

Kompleksi Euro ABI Objekti 01,
Rruga C, Prishtinë

Prishtinë

+38346123430
+38349952030

info@euroabi.com

http://www.euroabi.com
Lokacioni në hartë