Steelco

Ndërto të ardhmen... Gama e produkteve të kompanisë sonë përfshin: Panele Sanduici për cati, Lloji ECOPANEL RL, Panele Sanduici për veshje muri: Lloji ECOPANEL ËL (vide e dukëshme), dhe veshje arkitektonike (vide e fshehur), Lloji ECOPANEL ËLC, Panele Sanduici për dhoma frigoferike: Lloji ECOPANEL FL Panele Sanduici për objektet bujqësore: Lloji AGROPANEL RL Aksesor për montimin e Paneleve (Kulm e, vida, ulluqe, etj).

Llapnasellë, Çagllavicë

Prishtinë

+38344163004

+38345181800


steelcokosova@gmail.com

http://elastron.gr/
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë