Xharra Bau

"Xharra BAU" - Përmban një gamë të gjërë të artikujve të ndërtimtaris në bashkëpunim me ndërmarrje të profileve të ndryshme. Xharra BAU posedon hapsirë të përshtatshme për zhvillimin e afarizmit në një sipërfaqe mbi 3000m2.
Ajo përfshin shitjen e produkteve nga: - Sanitaria - Ujësjellësi - Elektrika - Vegla Pune Profesionale - Ndërtimtaria - Ngjyra - Kopshtaria - Ventilimi - Fasada - Aksesori - Pajisje shtëpiake - Higjiene ...
Sanitari: Dush Kabina, WC Guaca, Lavaman, Komoda per Banjo, etj.
Ujësjellësi: Gypa, Lidhese, Brryla, Sifona, Hidrofor, etj.
Elektrika: Siguresa, LED, Poqa, Kabllo, Adapter, Trafo, etj.
Vegla Pune Profesionale: Bosch, Makita, Rubi, STIHL, Einhell, Milwaukee etj.
Ndertimataria: Llaq, Mallter i gatshem, Stiropor, Profila, Rrjeta, etj.
Ngjyra: Polikolor, Dekor, Ngjyra te jashtme, Ngjyra te brendshme, Brusha, Valak, etj.
Kopshtaria: Lopata, Sterpikese, Dhe për lule, Gypa Uji etj.
Aksesor: Vida, Bulona, Qelesa, Dry, etj.
Pajisje Shtepiake: Kuzhine, Dekorime, Korniza, Thithese Elektrike, Mikser, etj.
Higjiene: Brusha, Fshisa, Gjoker, Shampo, Dezinfektues, etj.

Rr. "William Walker"

Prizren

+38345515122

xharrabau@gmail.com

http://xharra.net/
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë