Vëllezërit e Bashkuar

Gurthyesi & Fabrika e Elementeve te Betonit

"Vëllezërit e Bashkuar" - Sh.p.k,ofron numër të gjerë produktesh në sektorin e ndertimtarisë.

Ne ofrojmë të gjitha fraksionet e rërës nga guri më i pastër natyral në vend,si dhe prodhojm modelet më bashkohore dhe më të veçanta të kubëzave dhe elementeve tjera dekoruese nga betoni.

Me showroom-in më unik dhe më të gjerë në rajon ,mund të gjeni idet më kreative dhe më të pershtatshme për oborrin dhe kopshtin tuaj.

Babushi i Ri - Ferizaj


Rr. "Ibrahim Rugova", Nr.767, Magjistralja Shtime - Prishtinë.

Ferizaj

049300072, 049757049, 049705044

vellezeritebashkuar@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë