Kosova Plast

Fabrika e prodhimit të produkteve dhe masave nga plastika “Kosova Plast”, u hap në vitin 1999 në Gjilan. Fillimisht si një biznis i vogël familjar e gradualisht duke rritur prodhimin kualitativ deri në ditët e sotme. Garancion kemi Kualitetin.

Fabrika jonë prodhon këto produkte:
• Qese të thjeshta të të gjitha llojeve
• Qese me mbishkrimin e firmës tuaj
• Qese për butika, kozmetik etj
• Qese mbeturinash
• ZipQese
• Qese për ambalazhime
• Thas najlloni
• Vakum qese
• Foli
• Agrofoli
• Termofoli
• Kese Celofoni
Gjithashtu tregëtojmë:
• Letër për ambalazhime
• Lugë një-përdorimshë
• Streq foli
• Alumin foli


Rr. Kadri Halimi

Gjilan

+38344357399; +38344125765

https://www.facebook.com/kosovaplast/
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë