Forum Sh.P.K

Forum Sh.P.K
Misioni ynë është që klientëve tone t’iu sjellim produktet më të reja të elementëve shtëpiake dhe shërbime më korrekte nga kompania jonë si dhe mbështetje të vazhdueshme dhe furnizim me produkte tona  çdo ditë.

Kompania jonë ofron produkte të klasit të parë si dhe me garancion në produktet  të cilat kemi përfaqësin të vetmit në vendin tonë.
Ofrojm produkte si: Iverica, Mediapan, Pllaka të Kuzhinës kompakte, Traka të të gjitha llojëve.
Po ashtu të gjitha llojet e aksesorëve që nevoiten për shtëpin tuaj për kuzhina dhe dhoma.
I gjeni tek ne me çmime më të mira në treg. Po ashtu ofrojm edhe shërbime si prerje, kantim, si dhe prerje dhe dekorime ne CNC. Të gjitha me teknologjin e fundit SCM italia

Vitomericë, rajoni 101

Pejë

049606016, 044493620

forum.shpk@live.com

Kontakto direkt biznesin në: