Mobelland

Kualiteti për gjenerata! Fokusi ynë kryesor është të sjellim modele të sofistikuara dhe dizajne inovative në shtëpinë tuaj përmes produkteve si:Dhoma gjumi, Dhoma ditore, Dhoma për fëmijë, Kuzhina, Komod, Invertar për zyre. Paradhoma, Tavolina buke, etj.

Rr. Magjistralja Suharekë-Prizren km3

Suharekë

044777211 049134555

info@mobelland.net

http://www.mobelland.net
Lokacioni në hartë