Donito

Elegancë dhe rehati! Kompania Donito sjell tek ju karriget dhe tavolinat më të mira në vend! Me dhjetra lloje karrigash nga druri dhe shtofi i kualitetit të lartë. Donito ofronë gjithashtu dyshek dhe jastek ortopedik Primo Flex, dizajne moderne dhe unike të cilat i gjeni tek ne.

Rr. "Ahmet Selaci" Mitrovicë.

Rr. " Dardania" Fushë Kosovë.


Fushë Kosovë

+38349444081

+38343553700

dtonito.shpk@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë