Profil Star

Fabrika e mobileve Profil Star merret me prodhimin e të gjitha llojeve të mobileve. Te Profil Star gjeni modele të ndryshme të dhomave të gjumit dhe të kuzhinave. Ofrojmë tavolina të ndryshme për preferencat tuaja, garnitura, komodina, tavolina nga xhami, të gjitha llojet e interierëve për zyre, kafiteri dhe objekte të tjera.

Fshati Prelez

Ferizaj

044112944 049112944

profilstarnet@outlook.com

http://www.profilstar.com
Lokacioni në hartë