Genkor

GENKOR është kompani e cila ka 20 vite përvojë në prodhimin e produkteve shtëpiake dhe të zyreve, duke krijuar rrjet të madhë të bashkëpunëtorëve dhe klientëve të cilët kanë realizuar dëshirat e tyre me punën serioze dhe kreative të kompanisë. Ne ofrojmë produkte për  të gjitha hapësirat e shtëpisë dhe zyres tuaj, duke i dizajnuar ato sipas kërkesave të njerëzve të atij ambienti. Duke e ditë se kualiteti i produkteve finale është i rëndësishëm për juve po aq sa edhe për ne, Genkor punon vetëm me materialet më kualitative në punën tone. Ndër të tjera punohet me Melaminë, MDF (mediapanë), Ultraplast, Kompakt, Quarz...

Ofrojmë produkte si: Kuzhina, Sallone, Paradhoma dhe Banj, Dhoma Gjumi.

Rr. “Petra Bojovica” Graçanicë

Prishtinë

+383 45 203 085

+383 178 088

imfo@genkor.eu

http://genkor.eu/
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë

Të gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

10
ditë