Mermer Granit Kosova

Mermer Granit Kosova - ne përpiqemi t'i pajisim klientët tanë me teknologjinë më të avancuar për të ofruar një përvojë të pakrahasueshëm shikimi dhe dizajni.
Ofrojmë: Shkallë, Lapidare, Kuzhina, Fasada prej mermeri dhe graniti,
Po ashtu ofrojmë shitje të mermerit dhe graniti me shumicë dhe pakicë.

1. Rr. Pllava, Dragodan te varrezat,
2. Magjistralja Prishtinë – Fushë Kosovë

Prishtinë

Prishtinë – 045443343, 044280553
Fushë Kosovë – 044149061, 044445445

ermali61@hotmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë