Gazi Kamina

Punime të ndryshme nga mermeri dhe graniti si: kamina, shkallë, varreza etj.

Magjistralja Ferizaj-Shkup, Gërlicë, Ferizaj

Ferizaj

+38344144571

+38349521800

yllka05@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në:

Të gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

10
ditë