Elsa Group

Ndërmarrja Elsa është emër me traditë 25 vjeçare në fushën e përpunimit dhe prerjës së granitit dhe mermerit. Si e para e këtij lloji dhe lidere në rajon, ndërmarrja Elsa është themeluar në vitin 1991.

1. Fshati Treboviq, 30 000 Pejë 2. Fshati Ramun, 30 000 Pejë 3. Vragoli, 12 000 Fushë Kosovë

Pejë

039422140 045503960 045503963 049905918

info@elsa-group.com

http://www.elsa-group.com
Lokacioni në hartë