Mitroplast SH.P.K.

Mitroplast SH.P.K. është kompani prodhuese e dyerve dhe dritareve e cila është themeluar në vitin
2008 në Mitrovicë nga vëllezërit Emini. Aktualisht është njëra ndër kompanitë lidere në Republiken e Kosovës në fushën e prodhimit të dyerve dhe dritareve të plastikes.

Mitroplast gjithashtu është përfaqësues ekskluziv i kornizave/profileve të prodhuesit Europian Decco, korniza që janë të çertifikaura nga Instituti Gjerman Institut für Fenstertechnik IFT Rossenheim GmbH, i cili garanton cilësi dhe kualitet të jashtëzakonshëm.

Mitroplast, Rruga Shaqir Avdiu p.n. 40000 Mitrovicë, Republika e Kosovës

Prishtinë

+383 45 484 214

+383 44 56 53 32

info@mitro-plast.eu

http://mitro-plast.eu/
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë