EGOPLAST

Tek ne mund të gjeni dyer dhe dritare Gjermane të kualitetit të lartë nga Plastika dhe Alumini.
Traditë 20 Vjeqare.
Qetësi dhe ngrohtësi në shtëpitë tuaja.

Products:

Dyer dhe Dritare nga Plastika
Dyer dhe Dritare nga Alumini
Fasada Strukturale

Rruga qarkore PN

Gjilan

+38344302692; +38344444112

info@egoplast-ks.com

http://www.egoplast-ks.com
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë