TRENDY HOME

TRENDY HOME - Emër i ri me traditë të vjetër.
Me traditë mbi 35-vjeçare në tregun vendor si dhe në atë të Zvicrës e Gjermanisë, Trendy Home vazhdon të mbetet kompania më besnike dhe e përkushtuar ndaj klientëve në vazhdimësi.
Me teknologjinë më moderne italiane si dhe staf të kualifikuar, ne ju ofrojmë shërbim cilësor dhe dizajnet më unike në treg.
Pjesën më të madhe të ditës e kalojmë në ambientet brenda shtëpisë dhe zyrave tona, dhe jo të gjithë e dinë se mobiliet luajnë një rol jashtëzakonisht të rëndësishëm në mbarëvajtjen e ditës sonë.
Ato duhet të jenë komode, me dizajn të mirë dhe me ngjyra në harmoni me njëra tjetrën, të pranueshme për syrin dhe me kualitet të lartë, me një fjalë të jenë TRENDY.
Ne gjithashtu projektojmë dhe dizajnojmë ambientet e brendshme të shtëpive tuaja.

Ne ofrojë produkte si : Kuzhina , Dhoma të fjetjes, Dhoma Për fëmijë, Garderoba, Shtretër,

TV komoda, Tavolina, Tavolina Buke, Garnitura, Paradhoma dhe Mobilje për zyre.

Rr. "Xhavit Syla"

Suharekë

+38349232927

+38344232927

info@trendyhome-ks.com

http://www.trendyhome-ks.com/index.php/sq/
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë