Ukaj Company

Ukaj është kompani me traditë të gjatë në prodhimin dhe shitjen e dyerve, dritareve dhe produkteve të mobilierisë.

Magjistralja Pejë – Deqan Rr.186/4 

Pejë

+38344139353

info@ukaj.com

https://www.ukaj.com/
Kontakto direkt biznesin në: