Extra Fruit Fillings

Extra Fruit Fillings prodhon lëndën e parë për industrinë ushqimore, furra dhe ëmbëltore.

Tek ne mund të gjeni lloje të ndryshme të produkteve:
Fill: Vishnje, Mollë, Manaferrë, Mjedre, Dredhzë, Fruta Mali, Kumbull.
Premium Jelly: Karamel, Çokolladë, Çokollad e Bardhë, Portokall, Kivi, Dhredhëz.
Biscuita pasta për brum torte.

Kakao krem me lajthi, Extra krem qumësht lajthi kakao.
Pluhura-Miell pë Trileqe, Biscuit Mix 100%, Fill Arre, Fill i Farës së Lule kuqes, Krem pluhur për torte, Rogrimë, Fara të Përziera, Krem pluhur për Torte Çokolladë, Vanille dhe Dredhëz.

Përfaqësues për Kosovë të Uniferm Profiferm maja univerdsale e bukëpjekësit për të gjitha brumërat dhe llojet e përpunimit.

Lagja Arbanë

Prizren

+38345293600
+38349665900

info@extrafruitfillings.com

http://www.extrafruitfillings.com
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë