Orana's

100% Gjalpë kukiriku i kualitetit Premium e prodhuar nga Kikirikët natyral  të klasit të parë  nga Argjentina, me vlera të larta ushqyese: Proteina 25%, Kolesterol 0% etj.

Mund të porositni dhe ONLINE.

Prishtinë

Prishtinë

info@oranas.com

http://www.oranas.com/