Delux Mall

Modelet me te reja te maicave per femra ne Delux Mall me çmim vetëm 4.99€  
Na vizitoni kemi modele te ndryshme. Porosit online në mesazhe ose Viber dhe Whatsapp +38345980980 Na vizitoni në qendrën tonë në Obiliq Rruga Ferid Curri  - Kthesa e pare pas IP Petrol  (800 metra larg nga qendra Obiliq).  Ju mirepresim ????.

Rr. "Ferid Curri"

Obiliq

+38345980980

deluxmall.ks@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë