Gama Electronics

Gama Electronics është kompani udhëheqëse për shitjen e produkteve elektronike dhe elektroshtëpiake në Kosovë, since 1996. Products BOSCH, Sony Ericsson, Sony, Panasonic, LG, Siemens, Samsung, CONTI, Beko, Capriolo, Tefal, First Neo, Kelon, Rowenta, Moulinex, Dell, HP, Samsung, Mobile.

Magjistralja Prishtinë-Shkup

Ferizaj

+38349500003 – Ferizaj

+38343439345 - Prishtinë

info@gama-electronics.com

http://gama-electronics.com
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë

Të gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

10
ditë