Interplast Group

Misioni ynë është që klientëve tanë t'iu sjellim teknoligjinë më të re dhe inovacione të vazhdueshme në lëminë e aparateve shtëpiake dhe shërbimeve nga kompania jonë, si dhe mbështetja e vazhdueshme pas shitjes përmes servisimit dhe furnizimit me pjesë këmbimi në cdo kohë.

Ofrojmë Produkte: Shporet me Dru, Aparat për Ujë, Shporet Elektrik, Lavatriçe, Tharese, Frigorifer, Friz, TV, Enelarese, Thithëse Elektrike, Klima, Stufë me Pelet, Kamina, Mikrovalor, Bojler, Hekur, Ngrohëse, Toster, Mini-Aparate të kuzhinës, Paisje të ndryshme, Telefona, Zërim, Drejtuese Flokësh, Makina për qethje, Figaro, Tharëse Flokësh, Paisje Kompjuterike, Depilator, Biçikleta, Aspirator, Ndriqim, DVD .

Interplast Group Prishtinë

Interplast Group Gjilan 

Interplast Group Prizren 

Prishtinë

 Prishtinë

+383 38 60 33 44, +383 45 45 42 42,

 Mitrovicë

+383 028 555 333, +383 028 555 666

+383 028 555 222, +383 044 377 437

+383 49 939 955  Gjilan

+383 49 128 469  Prizren 

info@interplast-group.com

http://www.interplast-group.com/
Fletushkat
Lokacioni në hartë

Të gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

2
ditë

Oferta vlen edhe

2
ditë

Oferta vlen edhe

2
ditë