Country House

Country House ka ambient relaksues me pamje tejet të bukur natyrore. Restauranti ofron ushqim tradicional e të shumëllojshëm me kualitet të lartë. Në restaurant bëhet dhe organizimi i të gjitha ahengjeve të ndryshme familjare

Bërnicë e Epërme Prishtinë

Prishtinë

+38349393965
+38344656054

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë