Hotel Restaurant Ujëvara e Mirushës

Restaurant & Hotel Ujëvara Mirushës Ushqime fantastike specialitet peshku, meny tradiconale shërbim cilësor dhe i shpejt në hotel dhe restaurant në një ambient të mrekullueshëm buzë lumit Mirusha!!!

Voljak (rruga që të shpie tek Ujëvara e Mirushës)

Klinë

+38345508336

ferroraci@hotmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë