Milenium Resort

Milenium Resort ofron momente të bukura dhe argëtuese për tërë familjen.

Me një playground tejet të madh, lodra nga më të ndryshmet, një ambient shumëngjyrësh dhe mjaft i dashur për fëmijët tuaj.

Për të gjithë adhuruesit e adrenalinës, Go Karting Milenium është zgjidhja e duhur!

Me një pistë rreth 500m, ju mund të vini dhe të garoni me shoqëri edhe në orët e vona të mbrëmjes.

Milenium Resort gjithashtu është vendi i specialiteteve kualitative dhe me shije unike.

Ju mirëpresim!

Magjistralja Ferizaj-Shkup,km. i 5-të (rruga e vjetër për Shkup)

Ferizaj

+38349970970

info@milenium-ks.com

Lokacioni në hartë

Të gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

10
ditë