Restaurant Ariu

Restaurant Ariu posedon një ambient të rrallë i rrethuar nga malet e Jezercit.
Mund të ushqeheni me specialitete të ndryshme të gatura në mënyrë profesionale.
Gjithëçka nga natyra duke filluar nga mishi i viçit, pulës së fshatit, qurës, edhit dhe qingjit të kultivuara në natyrë.

Po ashtu ofron edhe shtëpi familjare malore me pamje të bukur nga malet e Jezercit, e cila posedon salon me kamin, kuzhin, 2 dhoma të gjumit dhe banjo.

Shtëpia ofron qendrim ditor më së paku 24 orë, me mëngjes nga Restaurant Ariu.

Fshati Jezerc

Ferizaj

+38345800304

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë