ALIJAJ Construction

ALIJAJ Construction Ndërtim - rindërtim si dhe kryerje të të gjitha punëve finale.

"Ndërtim me Nderë"

Rr. Zahir Pajaziti K7, No. 41 Objekti Gorenje, Pejë.
Rr. Palabardhi, Zllapek, Pejë

Pejë

+383 49 654 599

alconstruction.ks@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në: