Idea Invest

Kompania Idea Invest i ofron tregut Kosovar një koncept të ri evropian, duke realizuar ambiente banimi sipas rregullave dhe standardëve më bashkëkohore.
Idea Invest Sh.p.k është një kompani e orientuar nga klienti, tu ofrojmë atyre zgjidhje, asistencë si dhe ide për të i kënaqur ata.

Rr. "Sinan Sahiti"

Kryqëzimi i rrugëve Vëllezërit Gërvalla, "Zenun Beqa" dhe Lidhja e Prizrenit

Ferizaj

044100032


ideainvest.shpk@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë

Të gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

17
ditë

Oferta vlen edhe

17
ditë