Swiss Work Construction

Swiss Prime Residence, është pozicionuar në një nga lagjet më të njohura në Prishtinë, Mati I.

Projektuar  e ndërtuar në standarte bashkëkohore evropiane, Swiss Prime Residence  ofron hapësira komode dhe moderne për familjen, në një oaz të gjelbër e  relaksues. Banesa të cilësisë së lartë.

Rr. Ndue Përlleshi, Prishtinë

Prishtinë

+38349222485

+38344808100

swissworkconstruction@gmail.com

https://swiss-work.com/
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë