Metal Mix Sh.p.k.

Metal Mix ofron metale, armaturë me shumicë dhe pakicë, skrap ose hekur i vjetër, si dhe transport ndërkombëtarë të mallërave, derivate dhe grumbullimi e metaleve të vjetra.

Magjistralja Prishtinë – Ferizaj, Banullë.

Lipjan

+38344100315

+38344100316

info@metalmixks.com

http://metalmixks.com
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë