Tafaj&CO

Ndërmarrja Tafaj & CO është një ndër ndërmarrjet më te njohura dhe më të mëdha në vend. Të gjitha produkter tona zgjidhen me kujdes duke ju përshtatur kualitetit dhe dizajneve moderne të kohës. Që nga viti 2001 ndërmarrja Tafaj & Co është në tregun tonë, në fillim të hapjes së biznesit filloi me tregtinë e gjeneratorëve, pompave të ujit dhe veglave profesionale të ndërtimtarisë me cilësi të garantuar dhe kualitet të lartë. Më pas e zgjeroi dhe e vazhdoj punën duke poseduar më shumë se 15.000 artikuj prej më tepër se 50 furnizues të ndryshëm italianë me të drejt ekskluzive për shitjen në të gjithë teritorrin e Kosovës. Tafaj & CO ofron vegla dhe mjete pune të ndryshme për shfrytëzim profesional si vegla të: » Ndërtimtarisë » Mekanikës » Hidraulikës » Elektrikës » Ujësjellësit

Gelancë, Kilometri i 7-të Suharekë-Prizren

Suharekë

+38349126742

info@tafaj3ha.com

http://www.tafaj3ha.com/
Lokacioni në hartë