Llamarinë punues Sami

Llamarinë punues Sami Bëjm shitjen dhe montimin e llamarinës të gjitha llojet e ngjyrave me shumicë dhe pakicë. Dritare për kulm.

Bardhosh

Prishtinë

+38345518074
+38345666331

+38348666336

llamarinepunues.sami@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë