Mabeko Group

Mabeko Group SH.P.K. është ndër prodhuesit më të mëdhenjë në Kosovë për kanale të Ventilimit (spirale, katërkëndore dhe ovale). Është partner i besueshëm dhe garanton cilësi të lartë të vazhdueshme të prodhimeve të saja duke eksportuar në vendet e rajonit dhe Europë.  

Mabeko Group është lider në treg në llojin e saj sepse ka aftësinë të prodhoj çdo pjesë përcjellëse që nevojitet për Ventilim.

 Produktet

• Kanalet Katërkëndore /  • Kanalet Spirale / • Kanale Ovale                     

dhe të gjitha elementet përcjellëse 

• Ventilator / • Rekuperator / • Nxemës

• Mbajtëse të Klimave

• Mbajtëse të Pompave Termike

• Fllansha / • Kande / • Kllampe / • C Profil

• Kanaleta Metalike të Rrymës

• Trakë Fiksuese

• Filter Ajri HEPA

• Filter Shurdhues 

Gjithashtu, te Mabeko Group mund të gjeni në çdo kohë të gjitha llojet e: 

• Gypave Fleksibil

• Izolimeve

• Difuzor               

• Folie Alumini

• Dampera

Na kontaktoni për çdo projekt sepse Mabeko Group çdo herë është i gatshëm për t’iu ndihmuar në punën tuaj.

Fabrika - Sigë, Pejë

Dyqani - Bresje, Fushë Kosovë + 38349760726

Pejë

+38349369 000 

+38349205359

+38349999 555

+38349142831

info@mabekogroup.com

https://mabekogroup.com/
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë