ADA HOME CNC

Ada Home CNC,  ofrojm prerje të të gjitha llojeve dhe dimensioneve, si:gilinder për interier dhe eksterier, panele dekorative, dekorime metalike për shtëpi apo lokale sipas dimensioneve dhe dizajneve që ju i proferoni.

Ada Home CNC  mund ta na vizitoni në lokacionin e dhëne, por shërbimet tona i ofrojm edhe online në faqet e tona informuese Facebook dhe Instagram.

Rrethi i autostradës Bibaj, Ferizaj.

Ferizaj

+38344446032

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë