Art Qeramika

Art Qeramika jep bukuri dhe shije hapësirave të brendshme duke ofruar zgjedhjen për sanitari dhe qeramik.
Ne projektojmë,krijojmë art dhe elegancë me pllakat tona.

1. Magjistralja Pejë- Prishtinë km1
2. Rr.Pejë –Mitrovicë km1 - Vitomiricë

Pejë

+38344932882

artiqeramika@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë