Dino Qeramika

Dino Keramika është kompani e cila ofron, me shumicë dhe pakicë, një gamë të gjerë të llojeve të keramikës të cilat vijnë nga fabrikat më të njohura italiane. Në sallonin e Dino Keramika ju mund të gjeni modelet më të reja të banjove, pllakave dhe elementeve tjerë plotësues të brendeve më të njohura italiane si Sil Ceramiche, Mirage, Raimondi, Ariostea e shumë të tjerë, të cilat e renovojnë dhe i japin jetë hapësirës suaj.

Adresa e re: Rruga C, Mati 1 Prishtinë

Magjistralja Prishtinë-Lipjan , Konjuh

Prishtinë

+38344577707

+38344443544

dinoqeramika@gmail.com

http://dino-company.com/
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë