Final SHPK

Duke u frymëzuar në thjeshtësinë dhe bukurinë e zakonit vendor, ndërmarrja FINAL ka krijuar koleksione të ndryshme të dyerve, shkallëve dhe kuzhinave, dhoma të gjumit me dizajne moderne dhe klasike. Si dhe punime druri dhe nga MDF.

Rr. Luan Haradinaj, Deçan si dhe Lumbardh, Carrabreg

Deçan

+38349764667

+38344276661 


final.rks@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë

Të gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

10
ditë