HD Term

"HD-TERM" ofron shërbime profesionale në lemin e termo dhe hidroizolimeve në mbarë vëndin.

Shitjen dhe montimin e Pompave Termike, si dhe instalimin e Ngrohjes Qëndrore!


Pejë

Pejë

+38349 260 381

 +38344 877 448

+38349 967 001

Kontakto direkt biznesin në: