Merita Term

Meritaterm është kompani me staf të specializuar të shitësve, inxhinierëve, projektuesëve, konsultantëve, montuesëve dhe teknikëve. Duke qenë kompani e profesionalizuar në fushën e HVAC ofrojmë shërbimet si: shitjen, projektimin dhe instalimin e të gjitha pajisjeve të kësaj fushe. Ne jemi pika kryesore në Kosovë për shitje dhe instalim të pajisjeve të ngrohjes, ftohjes dhe ventilimit të ambientit tuaj me mbi 30 VITE përvojë.

Rr. Rilindja, Nr.76. Veterrnik

Prishtinë

+38345881883
+38344572005
+38344497979

info@meritaterm.com

http://www.meritaterm.com/
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë