Termoteknika shpk

Paisje për ngrohje qëndrore, përfaqësues e brendeve të njohura europiane: Centrometal, Vaillant, Viega, Grundffost, Heimeier etj.

Ofrojmë produkte të ndryshme si:
Pompë Termike,
Kamina,
Kalldaj me rrymë, pelet, thëngjill dhe dru,
Sistem solarë,
Instalim dhe Servisim të ngrohjes qëndrore etj.

Magjistrale Prishtinë – Ferizaj, Çagllavicë, 

Pejë

Prishtinë

038600664

+38349812810

termoteknika@live.com

http://termoteknika-ks.net/
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë