Orikum Group

Orikum Group është përfaqësues i brendit më të njohur të prodhuesit Gjerman Bosch, Prodhime të bosch që posedon Orikum Group: Pompa termike me eifiqiencën më të lartë në botë COP 5.12 për ngrohje ftohje dhe ujë sanitar. Sistemi solar, kalldaja me pelet, kalldaja me dru, kalldaja me rrymë, bojlera të kombinuar nga 80 l- 5000l, bojlera elektrikë prej 5l-150l. Partneri juaj për cilësi!

Rr. Tahir Zajmi nr 59, Prishtinë.

Gjakovë: Rr. Nënë Tereza p.n. (Magjistralja Gjakovë - Pejë) Prishtinë: Rr. Tirana C4/1, (Përballë Stacionit Hekurudhor)

Gjakovë

+383390322068
+38344264006
+38349264006

info@orikumgroup.com

http://www.orikumgroup.com
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë