Parajsa Kamina

N.T.P.SH PARAJSA Mermer Granit është themeluar me 03.10.2001. Kjo ndërmarje gjendet në fshatin Bibaj të Ferizajt. Parajsa është një ndër kompanit e para që merret me perpunimin e mermerit dhe granitit natyror. Eksperienca e kësaj ndërmarje prejardhjen e ka nga shteti me i fuqishëm në Evropë Gjermania. Parajsa posedon punëtoret më me eksperienc për këtë lëmi: gravirim, montim etj. Ne ofrojmë, kamina, shkall, terasa, lapidar si dhe shërbime të tjera nga mermeri dhe graniti natyror. Kështu që nëse ju nevojiten këto shërbime, atëher jeni në vendin e duhur. Ne japim garancion gjithashtu për punet që bëjmë. Pra nëse ju interesojnë këto shërbime mos hezitoni por ejani dhe na vizitoni.

Bibaj

Ferizaj

+38345591018, +38344286266

parajsa-@live.com

http://mermergranitparajsa.com
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë